Kies een categorie
Home Blog Welke laarzen als je lang bent?

Welke laarzen als je lang bent?

Deze laarzen passen het beste bij jou

Lange benen, korte benen, dikkere benen of dunne benen: alle benen mogen er zijn. Maar soms wil je net even die items dragen waarin jouw figuur het allermooiste uit komt. Heb jij lange benen en wil je graag weten welk model laarzen het beste bij jouw figuur past? Dan ben jij bij de juiste blog terecht gekomen. Wij vertellen je namelijk alles over laarzen voor jouw figuur!

Laarzen om je benen korter te laten lijken

Waar dames met korte benen graag lange benen zouden willen hebben, dromen lange meiden er soms van om wat korter te zijn. Je benen een stukje inkorten zouden we niet aanraden. Maar wij geven je wel de tips om je benen optisch een stukje korter te laten lijken.

1. Kies voor opvallende laarzen

2. Vermijd een wijde schacht

3. Kies voor een ronde neus

Kies voor op vallende laarzen

De eerste tip is het dragen van opvallende laarzen. Met printjes, riempjes, studs of andere details leid je de aandacht af van jouw lange benen. Ook een opvallende kleur laars trekt de aandacht. Dé kleur van nu is bordeaux(rood). Maar ook meer subtiele kleuren als donkerblauw of beige kunnen echte eyecatchers zijn. Onze ruime collectie damesschoenen bestaat onder andere uit metallic laarzen, dierenprints en biker boots. Laat je inspireren! 

Vermijd een wijde schacht

Tip twee is het vermijden van laarzen met een wijde schacht. Door de wijde pasvorm lijken jouw benen namelijk smaller en langer. Kies in plaats daarvan voor een leuke veterboot met gespjes, dames biker boots of een opdruk. Deze zijn goed te combineren en hiermee zorg je dat de focus op je benen wegvalt. Lees onze blog over de trends van het najaar om te ontdekken welke schoenen en kleding dit najaar helemaal in zijn.

Kies voor een ronde neus

Tip drie is het dragen van laarzen met ronde neuzen. Een spitse neus doet je benen optisch nog langer lijken. Met een mooie ronde neus, leidt je de aandacht af van jouw lengte. Combineer je laarzen met een leuke sok die boven je laars uit komt. Kies bijvoorbeeld voor een sok met een roezeltje of met glitters om jouw outfit mee op te leuken. Je kunt de sokken bijvoorbeeld combineren met platte enkellaarsjes of stjilvolle chelsea boots. Dankzij de sokken lijken je benen optisch korter.

Laarzen om je lange benen te benadrukken

Lees je deze blog en denk je juist: ik wil mijn lange benen benadrukken? Ook daar hebben wij tips voor! Met name met lange benen kun je bijna alles hebben. Hoe makkelijk is dat? Maar om helemaal de focus op jouw benen te leggen, hebben we een aantal tips op een rijte gezet waarmee jouw benen nog meer tot hun recht komen.

Ga voor knie laarzen

Kies allereerst voor kniehoge of over de knie laarzen. Zo leg je de nadruk op jouw lange benen. In onze collectie hebben we een ruim aanbod aan halfhoge laarzen en hoge laarzen voor dames. Ook kun je ervoor kiezen om de kleur van de laarzen af te stemmen op jouw broek. Bijvoorbeeld een zwarte jeans met zwarte hoge laarzen. Door de gelijke kleur, accentueer je je lange benen.

Pak de hakken uit de kast

Waar we voor het korter lijken van benen juist géén hakken adviseren, zeggen we nu: pak die laarzen met hak uit de kast! Omarm jouw figuur en straal op een paar mooie korte enkellaarsjes met hak, halfhoge laarzen of hoge laarzen met hak. Ondanks dat wij voorstander zijn van dragen waar jij je mooi in voelt, kunnen we ons voorstellen dat hoge hakken een drempel kunnen zijn. Kies daarom voor een lagere blokhak of een kittenheel. Een blokhak is niet alleen makkelijker te dragen maar zorgt ook voor een stoere en vrouwelijke look. 

Heb jij juist korte benen en wil je graag weten welke laarzen je dan kunt dragen? Lees dan onze blog over het dragen van laarzen bij korte benen voor tips.