Kies een categorie
Home Blog Hoe draag je sokken in sneakers?

Hoe draag je sokken in sneakers?

Wij vertellen je alles over hoe en welke sokken je kunt combineren met sneakers!

Sokken in sneakers. Ze mogen tegenwoordig gezien worden: hippe printjes, sokken met schattige ruches voor kids maar ook een sportief paar sokken combineer je gemakkelijk met je casual outfit. Sokken geven jouw outfit een speciale touch en maken het helemaal af. In deze blog vertellen wij je hoe en welke sokken je kunt combineren met jouw favoriete sneakers.

Welke sokken draag je in je sneakers?

Bij het combineren van sokken en sneakers kun je ervoor kiezen om deze onzichtbaar te dragen. Hiermee leg je écht de nadruk op jouw sneakers en voor tijdens warme zomerdagen is een laag sokje misschien ook wel lekker luchtig. Maar welke sokken zijn dan goed om te kiezen?

Kies bijvoorbeeld voor een no-show sneakersok. De naam zegt het al: de no-show sok zie je niet zitten. Dit is een laag uitgesneden sok met een antislip strip op de hiel. Deze antislip strip zorgt er namelijk voor dat de sokken niet afglijden en omkrullen in jouw schoen. Wel zo fijn, als je net een dagje op pad bent. De no-show sokken zijn verkrijgbaar voor het hele gezin. Bekijk hier alle dames sokken, heren sokken en sokken voor kinderen online. 

Vind je iets hogere sokken fijn die ook nauwelijks zichtbaar zijn? Kies dan voor normale sneakersokken. Deze vallen net onder de enkel en blijven hierdoor gegarandeerd goed zitten. Bekijk hier onze ruime collectie kinder sneakersokken, dames sneakersokken en heren sneakersokken

Ook footies zijn erg fijn om te dragen in jouw favoriete sneakerpaar. Footies lijken veel op no-show sneakersokken maar vallen nog iets lager op de wreef of juist lager bij de hak. Bij Scapino zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Footies kun je niet alleen goed combineren met sneakers maar bijvoorbeeld ook met dames instappers of heren instappers. 

Hoge sokken in sneakers

Ben jij iemand die juist helemaal fan is van het showen van jouw sokken? Kies dan voor een paar halfhoge sokken. Halfhoge sokken vallen iets onder de helft van de kuit. Van de opvallendste printjes en felle kleuren tot aan sokken met een sportieve look: ook deze combineer je gemakkelijk met bijvoorbeeld met een paar witte sneakers voor dames of witte heren sneakers.

Bij Scapino vind je ook damessneakers en herensneakers in allerlei kleuren. Kies voor Bluebox dames sneakers voor de leukste kleuren en prints. Combineer deze met een gekleurde sok en je bent klaar om te gaan! Wil je liever een meer sportieve look? Kies dan bijvoorbeeld voor damessneakers van Skechers of herensneakers van Skechers. 

Hoge of lage sokken in sneakers?

Er is dus van alles mogelijk als het gaat om het dragen van sokken in sneakers. Wil je de volle aandacht op jouw sneakers leggen? Kies dan voor normale sneakersokken, no-show sokken of footies. Mag het voor jou een tikkeltje opvallender? Kies dan voor (half)hoge sneakersokken met een toffe print. Dé trend van dit moment zijn de sportieve sokken in sneakers. Deze sokken zijn vaak wit met een merklogo aan de buitenzijde of een streepje aan de bovenkant. Deze comfortabele sportsokken draag je niet alleen tijdens het sporten maar kun je dus ook prima in casual sneakers dragen. Zo geef je jouw look een sportieve uitstraling.