Kies een categorie
Home Blog Damesschoenen trends lente/zomer 2024

Damesschoenen trends lente/zomer 2024

Deze damesschoenen mogen deze zomer niet in je kast ontbreken!

Zon, blauwe luchten en lekker veel buiten zijn. We zijn er dol op! De jassen en truien mogen tijdelijk de kast in en het is tijd voor luchtige zomerkleding. Bij de lente en de zomer horen natuurlijk ook een paar mooie, nieuwe schoenen. Ben jij benieuwd naar de dames schoenentrends van de lente/zomer 2024? Lees snel verder! 

Luchtige slippers

Op een warme zomerdag of tijdens je vakantie zijn dames slippers onmisbaar. Lekker luchtig en makkelijk om aan te trekken. Kies voor de all-time favourite dames teenslippers voor naar het strand of een kort tripje naar het park. Iets langer lopen, of wil je een wat gekleder model? Kies dan voor dames slippers met voetbed of een classy, zwarte slipper van bijvoorbeeld Harper.

Comfortabele (chunky) sandalen

Sandalen komen in allerlei vormen, kleuren en materialen. Ook qua stijl kun je allerlei kanten op: van classy tot stoer. Dames sandalen zitten nét wat steviger om je voeten vergeleken met slippers, en zijn daarom een echte must have voor de warme dagen. De trend van 2024 zijn voornamelijk opvallende kleuren en/of grove, chunky zolen. Deze mogen dus zeker niet ontbreken in jouw garderobe!

Open schoenen met hakken

Onder bepaalde zomeroutfits staan een paar hakken nét wat mooier. Bijvoorbeeld onder een jurk zodat je benen langer lijken, of tijdens een leuk feestje of bruiloft. Sandalen met hak zijn daarom altijd goed om in je zomergarderobe te hebben. In 2024 zien we veel felle kleuren en grove blokhakken waardoor je er lekker comfortabel op kunt lopen. Ook dames sleehakken zijn favoriet! Ideaal voor wat extra stevigheid wanneer je het lastig vindt om op hakken te lopen.

All time favourite: sneakers

Een trend die nooit zal verdwijnen, maar waarvan er wel elk jaar weer nieuwe varianten en stijlen de show stelen: sneakers! Ook deze lente en zomer kun je zo volop dragen en combineren met je favoriete, luchtige outfits. Lekker comfortabel en altijd goed. Ga in 2024 voor de klassieke, witte dames sneakers zodat je bruine benen mooi afsteken of ga voor de metallic trend of dad sneakers dames.

Loafers

Ook dames loafers zijn dit seizoen helemaal hot. Van de chunky modellen met gespen tot klassieke loafers met een subtiel hakje. In zwart of juist een opvallende, felle kleur: deze zomer zijn loafers niet te missen en mogen ze dus ook zeker niet in jouw garderobe ontbreken. Netjes onder je favo zomerjurk, of stoer met een jeans en een leuke top!

Western boots voor de zomer

Boots in zomer? Jazeker, juist! Cowboylaarzen voor dames zijn hot. In het najaar al, maar ook deze zomer kun je ze lekker doordragen. Kies voor een lichte kleur zodat het wat minder hard oogt onder je zomerjurkje of rok. Tip: cowboy boots zijn ook leuk om te dragen naar een festival deze zomer! Met een denim short en een stoer T-shirt erbij ben je ready to go!

Bekijk alle damesschoenen online of kom langs in een van onze winkels. Meer inspiratie nodig voor het hele gezin? Lees dan onze heren schoenen lente/zomer 2024 blog en kinderschoenen trends voorjaar 2024 ook eens.